asista.ro | Despre Platforma asista
  • platforma interactiva servicii publice asista v1.4.5

Despre GDPR/ RGDP - Protectia Datelor Personale in cadrul asista

Platforma asista reprezinta solutia moderna si facila prin care Comuna Cislau pune la dispozitia dumneavoastra informatia relevanta precum si instrumentele necesare pentru obtinerea si utilizarea acestei informatii.

In cadrul utilizarii acestei platforme veti fi nevoiti sa va autentificati, sa furnizati anumite informatii personale necesare identificarii dumneavoastra precum si a destinatiilor unde vor fi livrate informatiile solicitate. Metodele, scopurile, duratele, termenii si conditiile de colectare, prelucrare, stocare si transmitere a acestor informatii personale se supun legislatiei nationale (Legea 190/ 18 iule 2018) subsumate Regulamentului General european de prelucrare a Datelor Personale, GDPR/ RGDP.

Conditiile de prelucrare a datelor personale in cadrul asista sunt prezentate in cele ce urmeaza.

Datele personale colectate sunt doar cele strict necesare deschiderii contului personal in cadrul platformei, autentificarii prin user si parola si a stabilirii de destinatii explicite pentru livrarea informatiei. Informatiile disponibile public se distribuie fara a se solicita autentificarea in sistem.

Scopurile prelucrarii informatiilor sunt limitate raspunsului entitatii furnizoare de informatii cererilor utilizatorilor platformei.

Termenul de prelucrare a informatiilor personale este acelasi cu durata de viata a sistemului.

Infomatiile colectate nu sunt tranmise niciunei alte parti decat cea implicata in mod nemijlocit in furnizarea de informatii solicitate.

Orice utilizator autentificat al sistemului poate solicita stergerea contului (eliminarea informatiilor din sistem) sau corectarea acestora daca acestea nu sunt exacte.

Sistemul informatic este produs, gazduit si administrat de Synteq Solutions SRL si exploatat de furnizorul de informatii solicitate, Comuna Cislau.